Geroosterde goudbrasem met chermoula
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldToon:
Delhaize
Citroenen
500 gr
€1,35
Santa Maria
Kruiden | Komijn
33 gr
€3,49
Santa Maria
Kruiden | Kurkuma | Gemalen
35 gr
€3,49
Santa Maria
Kruiden | Gember | Gemalen
28 gr
€3,29
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Delhaize
Kikkererwten
500 gr
€2,35
Delhaize
Rode | Peper | Verpakt
50 gr
€1,49
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Kooktip
Eet dit voorgerecht met Marokkaans brood dat je in kleine driehoekjes hebt gesneden en even in de warme oven hebt geplaatst (th. 6-7 of 200°C).
Toon:
Delhaize
Citroenen
500 gr
€1,35
Santa Maria
Kruiden | Komijn
33 gr
€3,49
Santa Maria
Kruiden | Kurkuma | Gemalen
35 gr
€3,49
Santa Maria
Kruiden | Gember | Gemalen
28 gr
€3,29
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Delhaize
Kikkererwten
500 gr
€2,35
Delhaize
Rode | Peper | Verpakt
50 gr
€1,49
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55