Salade van eendenborstfilet, duo van erwten en escabeche van champignons


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 grote eendenborstfilet (300 g)
- 150 g sugar snaps
- 200 g sluimererwten
- 150 g veldsla
- 1 el agavesiroop
- 2 el olijfolie
- peper en zout
- 150 g witte shimeji (voor de escabeche)
- 150
- 200 g minichampignons (voor de escabeche)
- 1 kleine rode ui (voor de escabeche)
- 2 el rode wijnazijn (voor de escabeche)
- 4 el sojasaus (voor de escabeche)
- 6 el olijfolie (voor de escabeche)
- 1 klein teentje knoflook (voor de escabeche)
- 1/2 rode peper (voor de escabeche)
- 1 cm gember (voor de escabeche)
- peper (voor de escabeche)
- 1 grote eendenborstfilet (300 g)
- 150 g sugar snaps
- 200 g sluimererwten
- 150 g veldsla
- 1 el agavesiroop
- 2 el olijfolie
- peper en zout
- 150 g witte shimeji (voor de escabeche)
- 150
- 200 g minichampignons (voor de escabeche)
- 1 kleine rode ui (voor de escabeche)
- 2 el rode wijnazijn (voor de escabeche)
- 4 el sojasaus (voor de escabeche)
- 6 el olijfolie (voor de escabeche)
- 1 klein teentje knoflook (voor de escabeche)