Recept zoekresultatenSalade van eendenborstfilet, duo van erwten en escabeche van champignons
Recept zoekresultatenSalade van eendenborstfilet, duo van erwten en escabeche van champignons
Delhaize logo
  • Salade van eendenborstfilet, duo van erwten en escabeche van champignons
    Nutri-Score A

Salade van eendenborstfilet, duo van erwten en escabeche van champignons

Salade van eendenborstfilet, duo van erwten en escabeche van champignonsA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 grote eendenborstfilet (300 g)
  • 150 g sugar snaps
  • 200 g sluimererwten
  • 150 g veldsla
  • 1 el agavesiroop
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout
  • 150 g witte shimeji (voor de escabeche)
  • 150
  • 200 g minichampignons (voor de escabeche)
  • 1 kleine rode ui (voor de escabeche)
  • 2 el rode wijnazijn (voor de escabeche)
  • 4 el sojasaus (voor de escabeche)
  • 6 el olijfolie (voor de escabeche)
  • 1 klein teentje knoflook (voor de escabeche)
  • 1/2 rode peper (voor de escabeche)
  • 1 cm gember (voor de escabeche)
  • peper (voor de escabeche)
  • 1 grote eendenborstfilet (300 g)
  • 150 g sugar snaps
  • 200 g sluimererwten
  • 150 g veldsla
  • 1 el agavesiroop
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout
  • 150 g witte shimeji (voor de escabeche)
  • 150
  • 200 g minichampignons (voor de escabeche)
  • 1 kleine rode ui (voor de escabeche)
  • 2 el rode wijnazijn (voor de escabeche)
  • 4 el sojasaus (voor de escabeche)
  • 6 el olijfolie (voor de escabeche)
  • 1 klein teentje knoflook (voor de escabeche)