Recept zoekresultatenSalade met stukjes gebraden kip en eendenlever
Delhaize logo
  • Salade met stukjes gebraden kip en eendenlever

Salade met stukjes gebraden kip en eendenlever

Moeilijkheid

Gemiddeld

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Andere
Eindejaar
Hoofdgerecht
Salade met stukjes gebraden kip en eendenlever

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 160 g eendenlever
  • 1 zakje gemengde sla
  • zout
  • 1 eetlepel Xérèsazijn
  • 1 koffielepel sterke mosterd
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 kleine sjalot
  • 200 g gekookte linzen, gespoeld en uitgelekt
  • 350 g gebraden kipfilet
  • Zwarte peper

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min. + 30 min. marineren

  1. Hak de sjalot fijn. Meng met de azijn, olie, mosterd, zout en peper in een kom en laat 30 min. marineren.
  2. Verdeel de sla, de linzen en de kip over de borden. Besprenkel met vinaigrette.
  3. Snijd de eendenlever in fijne sneetjes en leg ze bij op de borden. Kruid met peper van de molen.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Andere wereldkeuken
Andere
Eindejaar
Diner
Alle seizoenen
Hoofdgerecht
  • Salade met stukjes gebraden kip en eendenlever