Rustieke aardbeientaart


Makkelijk
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 210 g patisseriebloem (voor het deeg)
- 1 el kristalsuiker (voor het deeg)
- 8 cl water (voor het deeg)
- 100 g gezouten boter (voor het deeg)
- 2 eieren (voor de garnituur)
- 250 g aardbeien (voor de garnituur)
- 250 g rabarber (voor de garnituur)
- ½ biocitroen (voor de garnituur)
- 100 g amandelpoeder (voor de garnituur)
- 225 g kristalsuiker (voor de vulling)
- 210 g patisseriebloem (voor het deeg)
- 1 el kristalsuiker (voor het deeg)
- 8 cl water (voor het deeg)
- 100 g gezouten boter (voor het deeg)
- 2 eieren (voor de garnituur)
- 250 g aardbeien (voor de garnituur)
- 250 g rabarber (voor de garnituur)
- ½ biocitroen (voor de garnituur)
- 100 g amandelpoeder (voor de garnituur)
- 225 g kristalsuiker (voor de vulling)