Recept zoekresultatenRundsbrochette met gemarineerde rode biet, bonen en feta
Delhaize logo
  • Rundsbrochette met gemarineerde rode biet, bonen en feta
    A

Rundsbrochette met gemarineerde rode biet, bonen en feta

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Gluten vrij
Barbecue
Hoofdgerecht
Rundsbrochette met gemarineerde rode biet, bonen en fetaA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 4 rundsbrochetten
  • 200 g gekookte rode bieten
  • 250 g fijne groene boontjes, diepvries
  • 2 el rode wijnazijn
  • 200 g feta
  • 4 el olie
  • 1/2 g boter
  • zout
  • peper

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Stoofvlees | 1ste keuze  | Rund | Belgisch

Delhaize

Stoofvlees | 1ste keuze | Rund | Belgisch

2 × +/- 500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

+/-€14,50

Rode biet | Gekookt | BIO

Delhaize

Rode biet | Gekookt | BIO

1 st

Bio

€1,65

Bonen | Bio

Delhaize

Bonen | Bio

1 st

Bio

€2,69

Natuurazijn

Delhaize

Natuurazijn

1,5 l

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,55

Original | Greek Feta

Euro Fresh Food

Original | Greek Feta

200 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,59

Slaolie | Omega 3 | 10x8ml

Becel

Slaolie | Omega 3 | 10x8ml

50 cl

€3,99

Reeds in je keuken

Geklaarde boter

Carlsbourg

Geklaarde boter

225 gr

€5,69

Kruiden | Zout | Berg | Molen

Santa Maria

Kruiden | Zout | Berg | Molen

140 gr

€5,55

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
+/-€25,97

Begin met koken

Bereidingstijd: 20 min.

  1. Kook de boontjes beetgaar in kokend gezouten water, dompel ze daarna onder in ijswater.
  2. Schil de rode biet en snij hem in fijne plakjes. Kruid met peper en zout. Breng op smaak met olie en azijn.
  3. Verbrokkel de feta en strooi over de boontjes.
  4. Bak tegelijkertijd de brochettes op de barbecue of in een beetje olie. Voeg een klontje boter toe en kruid daarna met peper en zout.

Kooktip

Gebruik een mandoline om de biet in fijne plakjes te snijden. Wees voorzichtig met dit keukengerei.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 483; energie (kCal): 115; vetten (g): 5,4; verzadigde vetten (g): 1,2; koolhydraten (g): 2,8; suikers (g): 1,9; vezels (g): 1; eiwitten (g): 13,2; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 327,29
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieA
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 483; energie (kCal): 115; vetten (g): 5,4; verzadigde vetten (g): 1,2; koolhydraten (g): 2,8; suikers (g): 1,9; vezels (g): 1; eiwitten (g): 13,2; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 327,29
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Barbecue
Diner
Lente,Zomer
Hoofdgerecht
  • Rundsbrochette met gemarineerde rode biet, bonen en feta
    A

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Stoofvlees | 1ste keuze  | Rund | Belgisch

Delhaize

Stoofvlees | 1ste keuze | Rund | Belgisch

2 × +/- 500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

+/-€14,50

Rode biet | Gekookt | BIO

Delhaize

Rode biet | Gekookt | BIO

1 st

Bio

€1,65

Bonen | Bio

Delhaize

Bonen | Bio

1 st

Bio

€2,69

Natuurazijn

Delhaize

Natuurazijn

1,5 l

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,55

Original | Greek Feta

Euro Fresh Food

Original | Greek Feta

200 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,59

Slaolie | Omega 3 | 10x8ml

Becel

Slaolie | Omega 3 | 10x8ml

50 cl

€3,99

Reeds in je keuken

Geklaarde boter

Carlsbourg

Geklaarde boter

225 gr

€5,69

Kruiden | Zout | Berg | Molen

Santa Maria

Kruiden | Zout | Berg | Molen

140 gr

€5,55

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
+/-€25,97