Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Hazelnootpasta 400g" van het merk Delhaize Bio niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenRosbief met groentekrans en krieltjes
Delhaize logo
  • Rosbief met groentekrans en krieltjesA

Rosbief met groentekrans en krieltjes

Moeilijkheid

Gemiddeld

Duur

< 60 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Kerst,Party
Hoofdgerecht
Rosbief met groentekrans en krieltjesA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 50 g boter
  • 1 kg rosbief
  • 400 g wortelen
  • 1 kleine bloemkool
  • 400 g boontjes
  • 1 kg krieltjes
  • 1 fijngesnipperde ui

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Karneboter | Ardeens
    250 gr
    11,00 €/kg
    €2,75
  • Rumsteak | Rund | Belgisch
    +/- 220 gr
    17,79€/kg€3,91
    14,23 €/kg
    +/-€3,13
  • Wortelen
    1 kg
    1,15 €/kg
    €1,15
  • Bloemkool | Verpakt | Bio
    1 st
    3,25 €/st
    €3,25
  • Begin met koken

    1. Verwarm de oven voor op 200°C.
    2. Smelt de helft van de boter in een pan en bak het vlees aan elke zijde aan. Kruid met peper en zout en zet in de oven gedurende 30 min. Bedruip het vlees regelmatig met het braadvocht. Haal nadien uit de oven, dek af met aluminiumfolie en laat 10 min. rusten.
    3. Maak voor de groentekrans de wortelen schoon, snij in plakjes en kook gaar.
    4. Kuis de boontjes en kook ze gaar.
    5. Snij de bloemkool in roosjes en kook ze gaar.
    6. Kook de krieltjes gaar.
    7. Warm alle groenten en krieltjes nog eens op in de overgebleven boter en kruid met peper en zout.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 326; energie (kCal): 78; vetten (g): 1,9; verzadigde vetten (g): 1; koolhydraten (g): 7; suikers (g): 1,3; vezels (g): 2,2; eiwitten (g): 7,5; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 618,77
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Belgisch
    Kerst,Party
    Diner
    Alle seizoenen
    Hoofdgerecht
    • Rosbief met groentekrans en krieltjesA

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Karneboter | Ardeens
    250 gr
    11,00 €/kg
    €2,75
  • Rumsteak | Rund | Belgisch
    +/- 220 gr
    17,79€/kg€3,91
    14,23 €/kg
    +/-€3,13
  • Wortelen
    1 kg
    1,15 €/kg
    €1,15
  • Bloemkool | Verpakt | Bio
    1 st
    3,25 €/st
    €3,25