1
Doe 2 eetlepels olijfolie in een grote braadpan en stoof er de (vooraf ontdooide) groenten in op matig vuur.
2
Snij ondertussen de chorizo in plakjes en bak ze in 1 eetlepel olijfolie in een grote braadpan op hoog vuur. Neem ze eruit wanneer ze goed bruin gebakken zijn, laat uitlekken en hou warm.
3
Bak de roodbaars aan beide kanten aan in het vrijgekomen braadvet van de chorizo. Verlaag het vuur en laat nog 5 min. bakken. Breng op smaak met peper en zout.
4
Schik de vis met de geroosterde groenten op borden, voeg de chorizo toe en werk af met het grof gehakte basilicum. Lekker met puree met olijfolie of met knapperig brood.
1
Doe 2 eetlepels olijfolie in een grote braadpan en stoof er de (vooraf ontdooide) groenten in op matig vuur.
2
Snij ondertussen de chorizo in plakjes en bak ze in 1 eetlepel olijfolie in een grote braadpan op hoog vuur. Neem ze eruit wanneer ze goed bruin gebakken zijn, laat uitlekken en hou warm.
3
Bak de roodbaars aan beide kanten aan in het vrijgekomen braadvet van de chorizo. Verlaag het vuur en laat nog 5 min. bakken. Breng op smaak met peper en zout.
4
Schik de vis met de geroosterde groenten op borden, voeg de chorizo toe en werk af met het grof gehakte basilicum. Lekker met puree met olijfolie of met knapperig brood.