Risotto van knolselder met truffel


Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 knolselder
- 3 lente-uitjes
- 2 sjalotten
- 50 g truffelschilfers (vers of uit een potje)
- 350 g risottorijst
- 100 g parmigiano
- 20 g parmigianoschilfers
- 1,5 dl witte wijn
- 1 l water
- 2 groentebouillonblokjes
- platte peterselieblaadjes
- 100 g gezouten boter
- 2 e.l. olijfolie
- 1 knolselder
- 3 lente-uitjes
- 2 sjalotten
- 50 g truffelschilfers (vers of uit een potje)
- 350 g risottorijst
- 100 g parmigiano
- 20 g parmigianoschilfers
- 1,5 dl witte wijn
- 1 l water
- 2 groentebouillonblokjes
- platte peterselieblaadjes
- 100 g gezouten boter
- 2 e.l. olijfolie