Risotto met cantharellen en pecorino

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 6 dl water
- 1 blokje gevogeltebouillon
- 80 g boter
- 4 takjes tijm
- 200 g minichampignons
- 250 g arboriorijst
- 2 dl witte wijn
- 450 g cantharellen
- 3 el olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 1 takje rozemarijn
- 100 g pecorino
- 2 sjalot
- peper en zout
- 6 dl water
- 1 blokje gevogeltebouillon
- 80 g boter
- 4 takjes tijm
- 200 g minichampignons
- 250 g arboriorijst
- 2 dl witte wijn
- 450 g cantharellen
- 3 el olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 1 takje rozemarijn
- 100 g pecorino
- 2 sjalot
- peper en zout