Everzwijnragout met rode wijn en kruidige appelen uit de oven
Makkelijk, > 60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€€Score
Nog niet beoordeeldToon:
365
Bouillon | Rund | Vetarm
120 gr
€0,45
Paysan Breton
Boter | Gezouten
125 gr
€2,39
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Delhaize
Belgische | Portobello | verpakt
1 st
€2,19
Bosto
Rijst | Mediterane | Risotto Paella | 10m
500 gr
€3,99
France - Sud Ouest
Bergerac Sec Wit
75 cl
€3,99
Santa Maria
Kruiden | Rozemarijn
21 gr
€2,95
Delhaize
Pecorino romano | bob geraspt
2 × 70 gr
€5,18
Delhaize
Sjalot | Ui | Netje
500 gr
€1,05
Vittel
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
8 x 33 cl
€5,79
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Santa Maria
Kruiden | Peper | Smaakvol
35 gr
€4,25
Bereidingstijd: 30 min.
Tip
Volg altijd de gulden regels van de risotto: meteen opeten en nooit opwarmen!
Toon:
365
Bouillon | Rund | Vetarm
120 gr
€0,45
Paysan Breton
Boter | Gezouten
125 gr
€2,39
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Delhaize
Belgische | Portobello | verpakt
1 st
€2,19
Bosto
Rijst | Mediterane | Risotto Paella | 10m
500 gr
€3,99
France - Sud Ouest
Bergerac Sec Wit
75 cl
€3,99
Santa Maria
Kruiden | Rozemarijn
21 gr
€2,95
Delhaize
Pecorino romano | bob geraspt
2 × 70 gr
€5,18
Delhaize
Sjalot | Ui | Netje
500 gr
€1,05
Vittel
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
8 x 33 cl
€5,79
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Santa Maria
Kruiden | Peper | Smaakvol
35 gr
€4,25