Provençaalse velouté met mosselen
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€€€Score
Nog niet beoordeeldToon:
France - Sud Ouest
Bergerac Sec Wit
75 cl
€3,99
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Delhaize
Calvados
20 cl
€8,69
Delhaize
Hazelnoten | Gegrild
200 gr
€3,69
Mielbio
Honing | Veldbloemen | Bio | Onverwarmd
300 gr
€5,79
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
Amora
Mosterd | Sterke
185 gr
€2,29
Santa Maria
Kruiden | Dragon
7 gr
€2,95
Limmi
Citroensap | Vitamin C
12 cl
€1,19
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Kooktip
Laat ree nooit marineren: de delicate smaak van het vlees zou verloren gaan …
Toon:
France - Sud Ouest
Bergerac Sec Wit
75 cl
€3,99
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Delhaize
Calvados
20 cl
€8,69
Delhaize
Hazelnoten | Gegrild
200 gr
€3,69
Mielbio
Honing | Veldbloemen | Bio | Onverwarmd
300 gr
€5,79
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
Amora
Mosterd | Sterke
185 gr
€2,29
Santa Maria
Kruiden | Dragon
7 gr
€2,95
Limmi
Citroensap | Vitamin C
12 cl
€1,19
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25