Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kikkerbillen 13/20, 450g" niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenRaprap kabeljauw met spinaziepuree in 12 minuten
Delhaize logo
  • Raprap kabeljauw met spinaziepuree in 12 minutenB

Raprap kabeljauw met spinaziepuree in 12 minuten

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Hoofdgerecht
Raprap kabeljauw met spinaziepuree in 12 minutenB

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
  • 1 kabeljauwfilet met blanke botersaus van chef Bart Desmidt

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Bart Desmidt | kabeljauwfilet
    460 gr
    15,63 €/kg€7,19
    11,72 €/kg
    €5,39
  • Begin met koken

    Gemakkelijker kan niet

    Als je vandaag zo hard hebt gewerkt dat je een sterrenchef verdient.

    1. Vul een kookpot tot de helft met water en breng aan de kook.
    2. Dan verminder je het vuur tot het water niet meer kookt, maar wel bijna. Voilà, nu leg je de vacuümpakjes in dat hete bad en laat je ze 12 minuten goed doorwarmen.
    3. Knip de zakjes open en schik de puree, vis en saus op een bord.
    4. Werk af met een draai van de pepermolen en eventueel een takje platte peterselie.

    Twee Michelin-sterren op je bord
    2-sterrenchef Bart Desmidt maakte voor jou deze heerlijke visschotel. Alles is vacuüm verpakt, waardoor de smaak perfect behouden bleef. Delhaize is trouwens de enige supermarkt waar je dit gerecht vindt! #geenbeetjetrots

    Nutritionele informatie

    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Hoofdgerecht
    • Raprap kabeljauw met spinaziepuree in 12 minutenB

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Bart Desmidt | kabeljauwfilet
    460 gr
    15,63 €/kg€7,19
    11,72 €/kg
    €5,39