Ragout van kikkererwten met spinazie


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g droge kikkererwten die je van de dag tevoren laat weken in een glas koud water
- 3 tiges stengeluien (groene uien)
- 500 g spinazie
- 200 g Manouri-kaas
- 1 grote Thaise peper
- 3 e.l. olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 2 el xeresazijn
- zout
- 1 feuille laurier
- peper
- 250 g droge kikkererwten die je van de dag tevoren laat weken in een glas koud water
- 3 tiges stengeluien (groene uien)
- 500 g spinazie
- 200 g Manouri-kaas
- 1 grote Thaise peper
- 3 e.l. olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 2 el xeresazijn
- zout
- 1 feuille laurier
- peper