Recept zoekresultatenRadijzen met kaaswrongeldip
Delhaize logo
  • Radijzen met kaaswrongeldipB

Radijzen met kaaswrongeldip

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

1 op 5
Andere
Overig
Aperitief
Radijzen met kaaswrongeldipB

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 250 g kaaswrongel
  • 2 bosjes radijzen
  • 2 snuifjes selderiezout
  • 1 witloofstronk of kleine stronk uit volle grond (goed gesloten)
  • witte peper van de molen
  • zeezout

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Verse kaas | Mager | 0 % v.g. | Bio
    500 gr
    3,58 €/kg
    €1,79
  • Rode radijzen | Bussel
    1 st
    1,05 €/st
    €1,05
  • Kruiden | Zout | Selder | Mix
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Witloof | Verpakt | Bio
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Begin met koken

    1. Maak het witloof schoon en snipper het heel fijn.
    2. Was de radijzen en snij het loof eraf. Dep ze droog.
    3. Klop de kaaswrongel op met het witloog, het selderiezout en de peper. Verdeel over ijsgekoelde kommetjes.
    4. Schik de radijzen op borden met hoopjes fleur de sel. Dien samen op.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 170; energie (kCal): 41; vetten (g): 2,1; verzadigde vetten (g): 1,2; koolhydraten (g): 2,7; suikers (g): 2; vezels (g): 1,2; eiwitten (g): 2,5; zout (g): 1,2. Energie (kcal/portie): 97,42
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Andere
    Overig
    Overig
    Alle seizoenen
    Aperitief
    • Radijzen met kaaswrongeldipB

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Verse kaas | Mager | 0 % v.g. | Bio
    500 gr
    3,58 €/kg
    €1,79
  • Rode radijzen | Bussel
    1 st
    1,05 €/st
    €1,05
  • Kruiden | Zout | Selder | Mix
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Witloof | Verpakt | Bio
    Dit product is niet meer beschikbaar