Punch van thee met citroen, whisky, kruiden en sinaasappels
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldIngrediënten voor 12 Porties
- 1 stokje kaneel
- 1 stokje vanille
- 2 l water
- theebuiltjes (citroen)
- 20 cl agavesiroop
- 35 cl whisky
- 1/2 citroen (het sap)
- 2 sinaasappels (sap)
- 6 teentjes kardemom
- 6 kruidnagels
Ingrediënten voor 12 personen
Toon:
Santa Maria
Kruiden | Kaneel | Gemalen
38 gr
€3,79
Dr. oetker
Bourbon | Vanilla Extract
3 cl
€4,55
Lipton
Pyramides | Kruidenthee | Rozenbottel | 20Z
50 gr
€3,19
Delhaize
Agave | Siroop | Bio
345 gr
€2,85
Baileys
Likeur | Irish Cream | 17% ALC.
70 cl
€14,99
Delhaize
Citroen | 1 st
1 st
€0,69
Delhaize
Persappelsienen | Net
3 kg
€4,99
Santa Maria
Kruiden | Kardemom | Peulen
11 gr
€2,19
Santa Maria
Kruiden | Kruidnagel
2 × 24 gr
€10,70
Reeds in je keuken
Vittel
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
8 x 33 cl
€5,79
Totaal:
€47,94
Begin met koken
Bereidingstijd: 10 min.
- Breng het water aan de kook samen met het stokje kaneel, de kruidnagels, de teentjes kardemom en het vanillestokje. Laat het geheel een kwartiertje sudderen.
- Zet het vuur zachter en voeg de theebuiltjes toe. Laat 5 minuten trekken, haal de theebuiltjes eruit en zeef de vloeistof.
- Laat afkoelen en meng met de agavesiroop, de whisky en het fruitsap. Meng alles goed dooreen en giet in een slakom met veel ijs.
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Ingrediënten voor 12 personen
Toon:
Santa Maria
Kruiden | Kaneel | Gemalen
38 gr
€3,79
Dr. oetker
Bourbon | Vanilla Extract
3 cl
€4,55
Lipton
Pyramides | Kruidenthee | Rozenbottel | 20Z
50 gr
€3,19
Delhaize
Agave | Siroop | Bio
345 gr
€2,85
Baileys
Likeur | Irish Cream | 17% ALC.
70 cl
€14,99
Delhaize
Citroen | 1 st
1 st
€0,69
Delhaize
Persappelsienen | Net
3 kg
€4,99
Santa Maria
Kruiden | Kardemom | Peulen
11 gr
€2,19
Santa Maria
Kruiden | Kruidnagel
2 × 24 gr
€10,70
Reeds in je keuken
Vittel
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
8 x 33 cl
€5,79