Punch van citroenkruid, munt, limoen, gember en rum
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
30-60 min.Budget
€Score
2 op 5Vegan
Dranken
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 12 Porties
- 35 cl cachaça
- 50 cl citroenlimonade
- 37,5 cl cava
- 2 cm gember
- 3 stukjes citroenkruid
- 20 cl agavesiroop
- 20 g verse munt
- 500 g witte druiven zonder pitten
- 1 onbehandelde citroen
- 3 limoenen (het sap)
- 2 citroenen (het sap)
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S1995120400194360000
S2010102000239800000
F2021022500077690000
F1986053100312100000
Laad nog 4 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 20 min. + 6u invriezen
- Snijd de druiven in twee. Snijd de citroen in kleine stukjes. Verwijder de pitten. Leg de druiven en de citroen in een cakevorm (tulband), bedek met water en zet in de diepvriezer.
- Doe de gember, de munt, de citroen, het citroensap en de agavesiroop in een blender en filter het mengsel. Meng de cachaça, de cava en de limonade.
- Doe het ijs in een slakom en giet er de punch bij. Dien op.
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Overig
Dranken
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S1995120400194360000
S2010102000239800000
F2021022500077690000
F1986053100312100000
Laad nog 4 producten