Recept zoekresultatenProvençaalse tagliatelle met mosselen
Delhaize logo
  • Provençaalse tagliatelle met mosselen

Provençaalse tagliatelle met mosselen

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

4 op 5
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Provençaalse tagliatelle met mosselen

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 2 kg Mosselen Super
  • 400 g Tagliatelle Bertagni
  • 1/2 kg tomaten
  • 1 pakje basilicum (vers verpakt)
  • 1 sjalot
  • 1 teentje knoflook

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Verse Zeeuwse mosselen | Super 60/70
    2 kg
    4,25 €/kg
    €8,49
  • Pasta | Tagliatelle | Eieren
    500 gr
    3,30 €/kg
    €1,65
  • Smaaktrostomaat
    450 gr
    7,00 €/kg
    €3,15
  • Bio | Basilicum | Thai
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Begin met koken

    1. Maak de mosselen schoon. Hak de look en sjalot fijn. Snij de tomaten in stukjes en haal de pitjes er uit.
    2. Breng water aan de kook. Neem een andere kookpot en doe er de mosselen, de tomaatjes, de fijngehakte look en het sjalotje samen met een half basilicumplantje in.
    3. Kruid het geheel goed met peper en zout. Stoof een vijftal minuutjes tot ze mooi open zijn. Kook de pasta kort in de andere kookpot.
    4. Meng de pasta en de mosselen in een grote kom. Dresseer alles op bordjes. Strooi er de rest van de verse basilicum over.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Andere
    Overig
    Diner
    Alle seizoenen
    Hoofdgerecht
    • Provençaalse tagliatelle met mosselen

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Verse Zeeuwse mosselen | Super 60/70
    2 kg
    4,25 €/kg
    €8,49
  • Pasta | Tagliatelle | Eieren
    500 gr
    3,30 €/kg
    €1,65
  • Smaaktrostomaat
    450 gr
    7,00 €/kg
    €3,15
  • Bio | Basilicum | Thai
    Dit product is niet meer beschikbaar