Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Hazelnootpasta 400g" van het merk Delhaize Bio niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenPickels met groene appel
Delhaize logo
  • Pickels met groene appelA

Pickels met groene appel

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

5 op 5
Vegetarisch
Barbecue
Salade
Pickels met groene appelA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 venkel bio
  • 1 stengel selder
  • 1 bussel bussel radijzen
  • 1 schaaltje groene mini-asperges (110 g)
  • 3 lente-uitjes
  • 1/2 komkommer
  • 1 appel (Granny Smith)
  • 150 g kristalsuiker
  • 7,5 cl water
  • 1,5 dl alcoholazijn
  • 3 takjes dille
  • peper en zout

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Venkel | Cat1
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Groene selderij | Verpakt | Bio
    €2
    1 st
    2,45 €/st€2,45
    2,00 €/st
    €2,00
  • Rode radijzen | Bussel
    1 st
    1,05 €/st
    €1,05
  • Asperges | Groen-Mini
    110 gr
    36,27 €/kg
    €3,99
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 15 min. + 1 u marineertijd

    1. Meng de suiker, het water en de azijn in een grote slakom. Laat rusten tot de suiker opgelost is.
    2. Snijd intussen de venkelknol, de selder, de radijzen, de asperges en de lente-uitjes in heel fijne plakjes. Schil de appel, ontpit ze en snijd ze in staafjes. Schil de komkommer, ontpit hem en snijd hem in fijne plakjes.
    3. Voeg alles toe in de slakom en meng met de gehakte dille, peper en zout. Laat minstens 1 u in de koelkast rusten.
    4. Laat uitlekken en serveer bij gegrilde vis en vlees of als garnituur op een burger.

    Tip: Je kunt de rest van de pickles tot 1 week in de koelkast bewaren, in het pekelvocht.

    Nutritionele informatie

    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Vegetarisch
    Barbecue
    Salade
    • Pickels met groene appelA

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Venkel | Cat1
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Groene selderij | Verpakt | Bio
    €2
    1 st
    2,45 €/st€2,45
    2,00 €/st
    €2,00
  • Rode radijzen | Bussel
    1 st
    1,05 €/st
    €1,05
  • Asperges | Groen-Mini
    110 gr
    36,27 €/kg
    €3,99