Petits Gris van de Ferme du Vieux tilleul met hazelnoten


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1/2 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 30 g hoeveboter van rauwe melk op kamertemperatuur
- 200 g spruitjes
- zeezout
- zwarte peper
- 200 g aardappelen (bintje)
- 5 blaadjes bladpeterselie (voor de versiering)
- 20 g gepelde hazelnoten
- 1/2 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 30 g hoeveboter van rauwe melk op kamertemperatuur
- 200 g spruitjes
- zeezout
- zwarte peper
- 200 g aardappelen (bintje)
- 5 blaadjes bladpeterselie (voor de versiering)
- 20 g gepelde hazelnoten