Recept zoekresultatenPastasalade met spek en feta
Delhaize logo
  • Pastasalade met spek en feta
    B

Pastasalade met spek en feta

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Hoofdgerecht
Pastasalade met spek en fetaB

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 200 g gerookte spekreepjes
  • 100 g edamameboontjes
  • 250 g gemengde kerstomaatjes
  • 1 mango
  • 50 g rucola
  • 200 g feta
  • 400 g pasta naar keuze
  • 6 el olijfolie
  • 2 el Santa Maria mango currypoeder
  • peper

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Spekreepjes | Gerookt

Delhaize

Spekreepjes | Gerookt

200 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,29

Bonen | Edemame

Bonduelle

Bonen | Edemame

160 gr

€3,29

Kerstomaat | rood

Delhaize

Kerstomaat | rood

250 gr

€1,99

Mango

Delhaize

Mango

2 × 250 gr

€3,18

Rucola | Rode biet

Delhaize

Rucola | Rode biet

75 gr

€1,79

Original | Greek Feta

Euro Fresh Food

Original | Greek Feta

200 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,59

Pasta | Italiaans | Chitarra

Armando

Pasta | Italiaans | Chitarra

500 gr

€2,19

Kruiden | Curry | Mango

Santa Maria

Kruiden | Curry | Mango

24 gr

€2,19

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
€19,51

Begin met koken

Bereidingstijd: 20 min.

  1. Kook de pasta zoals vermeld op de verpakking. Giet af en meng met de helft van de olijfolie in een grote schaal en kruid met de mango currypoeder.
  2. Bak de spekblokjes in een antikleefpan eerst op laag vuur. Zo zorg je ervoor dat de vet smelt en dat de gebakken spekjes echt krokant zijn en niet te donker.
  3. Spoel de kerstomaatjes en snijd ze in 2. Snijd de feta in hapklare blokjes, meng met de rest van de olijfolie en kruid af met peper. Schil en snijd de mango in blokjes.
  4. Voeg de feta, de spekjes, de mango blokjes, de edamameboontjes, de kerstomaatjes, de rucola bij de pasta en meng alles goed door elkaar.

Nutritionele informatie

Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieB
Energie: 823 kcal
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Grieks
Hoofdgerecht
Lente,Zomer
Hoofdgerecht
  • Pastasalade met spek en feta
    B

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Spekreepjes | Gerookt

Delhaize

Spekreepjes | Gerookt

200 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,29

Bonen | Edemame

Bonduelle

Bonen | Edemame

160 gr

€3,29

Kerstomaat | rood

Delhaize

Kerstomaat | rood

250 gr

€1,99

Mango

Delhaize

Mango

2 × 250 gr

€3,18

Rucola | Rode biet

Delhaize

Rucola | Rode biet

75 gr

€1,79

Original | Greek Feta

Euro Fresh Food

Original | Greek Feta

200 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,59

Pasta | Italiaans | Chitarra

Armando

Pasta | Italiaans | Chitarra

500 gr

€2,19

Kruiden | Curry | Mango

Santa Maria

Kruiden | Curry | Mango

24 gr

€2,19

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
€19,51