• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je Plus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  
Terug

Makkelijk
Goedkoop
Minder of gelijk aan 30 min.

Bedankt voor je beoordeling

An error occurred[NL]

Je hebt dit product al beoordeeld

  • Gang: Pasta
  • Keuken: Indiaas
  • Dieet: Andere
  • Maaltijd: Diner
  • Gelegenheid: Overig
  • Seizoen: Alle seizoenen

Ingrediënten

- 4 Porties +
  • 1 courgette
  • 1 limoen
  • 400 g linguine
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 2 eetlepels Indiase currypasta Tikka Masala
  • 2 eetlepels arachideolie
  • 400 g kipfilet
  • 400 ml kokosmelk
  • gehakte koriander
Pasta met kip tikka masala
Bereiding

Bereidingstijd: 20 min.

  1. Kook de pasta “al dente” in gezouten kokend water.
  2. Snij de kipfilets in kleine stukken en bak ze aan in de olie in een wok of diepe pan op hoog vuur. Neem ze eruit wanneer ze bruin gebakken zijn, verlaag het vuur en fruit in dezelfde pan de gehakte ui, evenals de courgette en de paprika, alle twee in kleine blokjes gesneden.
  3. Voeg na 5 min. de currypasta toe, roer 1 min. en giet er de kokosmelk bij. Voeg de stukjes kip toe, evenals limoensap naar eigen smaak. Laat 2 min. sudderen op zacht vuur, breng op smaak met peper en zout en doe er de gehakte koriander bij.
  4. Serveer goed warm met de pasta.

Soortgelijke recepten

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst