Recept zoekresultatenParelhoenfilet met ganzenleversaus
Recept zoekresultatenParelhoenfilet met ganzenleversaus
Delhaize logo
  • Parelhoenfilet met ganzenleversaus
    Nutri-Score A

Parelhoenfilet met ganzenleversaus

Parelhoenfilet met ganzenleversausA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 kl 4-kruiden
  • 1 bokaal gevogeltefond (19 cl)
  • 5 cl cognac
  • 2 afgestreken el express bindmiddel voor witte sauzen
  • 1 schijfje ganzenlever van 40 g
  • 2 e.l. olijfolie
  • 700 g parelhoenfilets
  • 2 el room
  • 50 g rozijnen
  • zout
  • 1 kl 4-kruiden
  • 1 bokaal gevogeltefond (19 cl)
  • 5 cl cognac
  • 2 afgestreken el express bindmiddel voor witte sauzen
  • 1 schijfje ganzenlever van 40 g
  • 2 e.l. olijfolie
  • 700 g parelhoenfilets
  • 2 el room
  • 50 g rozijnen
  • zout