Parelhoenfilet met ganzenleversaus


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 kl 4-kruiden
- 1 bokaal gevogeltefond (19 cl)
- 5 cl cognac
- 2 afgestreken el express bindmiddel voor witte sauzen
- 1 schijfje ganzenlever van 40 g
- 2 e.l. olijfolie
- 700 g parelhoenfilets
- 2 el room
- 50 g rozijnen
- zout
- 1 kl 4-kruiden
- 1 bokaal gevogeltefond (19 cl)
- 5 cl cognac
- 2 afgestreken el express bindmiddel voor witte sauzen
- 1 schijfje ganzenlever van 40 g
- 2 e.l. olijfolie
- 700 g parelhoenfilets
- 2 el room
- 50 g rozijnen
- zout