Recept zoekresultatenPapillot van forel met Viergesaus
Recept zoekresultatenPapillot van forel met Viergesaus
Delhaize logo
  • Papillot van forel met Viergesaus

Papillot van forel met Viergesaus

Papillot van forel met Viergesaus
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 4 forellen
  • 1,5 citroenen
  • 5 cl olijfolie
  • 2 dl olijfolie extra vierge (voor de Viergesaus)
  • sap van 1/2 citroen (voor de Viergesaus)
  • 1/4 bussel platte peterselie (voor de Viergesaus)
  • 1/4 bussel bieslook (voor de Viergesaus)
  • 2 tenen look (voor de Viergesaus)
  • 3 takjes tijm (voor de Viergesaus)
  • 3 takjes rozemarijn (voor de Viergesaus)
  • 2 el kappertjes (voor de Viergesaus)
  • 6 zongedroogde tomaten (voor de Viergesaus)
  • peper en zout (voor de Viergesaus)
  • 4 forellen
  • 1,5 citroenen
  • 5 cl olijfolie
  • 2 dl olijfolie extra vierge (voor de Viergesaus)
  • sap van 1/2 citroen (voor de Viergesaus)
  • 1/4 bussel platte peterselie (voor de Viergesaus)
  • 1/4 bussel bieslook (voor de Viergesaus)
  • 2 tenen look (voor de Viergesaus)
  • 3 takjes tijm (voor de Viergesaus)
  • 3 takjes rozemarijn (voor de Viergesaus)
  • 2 el kappertjes (voor de Viergesaus)
  • 6 zongedroogde tomaten (voor de Viergesaus)
  • peper en zout (voor de Viergesaus)