Papillot van forel met Viergesaus

< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 forellen
- 1,5 citroenen
- 5 cl olijfolie
- 2 dl olijfolie extra vierge (voor de Viergesaus)
- sap van 1/2 citroen (voor de Viergesaus)
- 1/4 bussel platte peterselie (voor de Viergesaus)
- 1/4 bussel bieslook (voor de Viergesaus)
- 2 tenen look (voor de Viergesaus)
- 3 takjes tijm (voor de Viergesaus)
- 3 takjes rozemarijn (voor de Viergesaus)
- 2 el kappertjes (voor de Viergesaus)
- 6 zongedroogde tomaten (voor de Viergesaus)
- peper en zout (voor de Viergesaus)
- 4 forellen
- 1,5 citroenen
- 5 cl olijfolie
- 2 dl olijfolie extra vierge (voor de Viergesaus)
- sap van 1/2 citroen (voor de Viergesaus)
- 1/4 bussel platte peterselie (voor de Viergesaus)
- 1/4 bussel bieslook (voor de Viergesaus)
- 2 tenen look (voor de Viergesaus)
- 3 takjes tijm (voor de Viergesaus)
- 3 takjes rozemarijn (voor de Viergesaus)
- 2 el kappertjes (voor de Viergesaus)
- 6 zongedroogde tomaten (voor de Viergesaus)
- peper en zout (voor de Viergesaus)