Osso buco met tomaat


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 sneden osso buco (± 1,2 kg)
- 1 stengel selder
- 3 blikken ‘Polpa’ Mutti (fijne tomatenpulp ‐ 3 x 400 g)
- 500 g linguine
- 50 g bloem
- 2,5 dl rode wijn
- 2 kl biokippenbouillon in poeder
- 5 cl olijfolie
- 50 g boter
- 3 takjes tijm
- 4 takjes oregano
- 1 teentje knoflook
- 1 el kruiden ’Italia mix’ Market Fresh
- 1 wortel
- 2 sjalotten
- peper
- 4 sneden osso buco (± 1,2 kg)
- 1 stengel selder
- 3 blikken ‘Polpa’ Mutti (fijne tomatenpulp ‐ 3 x 400 g)
- 500 g linguine
- 50 g bloem
- 2,5 dl rode wijn
- 2 kl biokippenbouillon in poeder
- 5 cl olijfolie
- 50 g boter
- 3 takjes tijm
- 4 takjes oregano
- 1 teentje knoflook
- 1 el kruiden ’Italia mix’ Market Fresh
- 1 wortel
- 2 sjalotten