Mikado laagjescake met veenbessen

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 kg duo van chocolademousses (witte + pure)
- 340 g verse veenbessen
- 6 eieren op kampertemperatuur
- 225 g zachte boter
- 300 g griessuiker (voor het beslag)
- 200 g griessuiker (voor de veenbessen)
- 25 dl water
- 280 g zelfrijzende bloem
- 30 g cacaopoeder
- 1 snufje zout
- enkele rode bessen voor de afwerking (facultatief)
- 1 kg duo van chocolademousses (witte + pure)
- 340 g verse veenbessen
- 6 eieren op kampertemperatuur
- 225 g zachte boter
- 300 g griessuiker (voor het beslag)
- 200 g griessuiker (voor de veenbessen)
- 25 dl water
- 280 g zelfrijzende bloem
- 30 g cacaopoeder
- 1 snufje zout
- enkele rode bessen voor de afwerking (facultatief)