Lauwe pennesalade met spelt, butternut, linzen en Ardense ringworst
door Seppe Nobels


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 150 g Ardense ringworst
- 1 biobutternut
- 50 g veldsla
- 1 citroen
- 80 g rode linzen
- 375 g penne rigate met spelt
- 80 g spelt
- 2 el mosterd à l'ancienne
- 3 el bio ciderazijn
- 5 el koolzaadolie (of mengeling van 4 bio-oliën)
- 3 takjes rozemarijn
- 2 teentjes knoflook
- 4 stukken steranijs
- 4 kruidnagels
- peper
- fleur de sel
- 150 g Ardense ringworst
- 1 biobutternut
- 50 g veldsla
- 1 citroen
- 80 g rode linzen
- 375 g penne rigate met spelt
- 80 g spelt
- 2 el mosterd à l'ancienne
- 3 el bio ciderazijn
- 5 el koolzaadolie (of mengeling van 4 bio-oliën)
- 3 takjes rozemarijn
- 2 teentjes knoflook
- 4 stukken steranijs
- 4 kruidnagels
- peper