Lasagne van zalm en courgettes
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
3 op 5Ingrediënten voor 4 Porties
- 1 zakje courgettes (diepvries)
- 2 el gegrilde pijnboompitten
- 1 el dragon (diepvries)
- peper & zout
- 2 e.l. olijfolie
- 1 el tapenade (versafdeling)
- 2 zalmfilets (diepvries)
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Delhaize
Courgette | 1Stuk
1 st
€0,99
Delhaize
Pijnboompitten
150 gr
€4,49
Delhaize
Dragon
20 gr
€1,79
365
Zout | Keuken
1 kg
€0,35
Delhaize
Zwarte olijventapenade
110 gr
€2,29
Delhaize
Zalm | Filet | Zonder vel
+/- 243 gr
+/-€7,64
Reeds in je keuken
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Totaal:
+/-€17,55
Begin met koken
- Rooster de courgettes in een beetje olijfolie in de grillpan. Kruid met peper en zout en laat afkoelen.
- Snijd de ontdooide zalmfilets in dunne schijven. Laat ze marineren in een weinig olijfolie en de dragon. Voeg peper en zout toe.
- Meng de tapenade met een eetlepel olijfolie.
- Wissel een laag courgettes af met een laag zalm. Herhaal dit drie keer. Werk af met de tapenade en de pijnboompitten.
Kooktip
Om alle goede eigenschappen (vitamines, mineralen) te behouden, kies je voor een snelle bereiding in de microgolfoven, in de stomer (om de authentieke smaak en textuur te behouden) of in de wok om de smaken tot hun recht te laten komen. Drie bereidingswijzen waarbij geen vetstoffen toegevoegd moeten worden.
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Delhaize
Courgette | 1Stuk
1 st
€0,99
Delhaize
Pijnboompitten
150 gr
€4,49
Delhaize
Dragon
20 gr
€1,79
365
Zout | Keuken
1 kg
€0,35
Delhaize
Zwarte olijventapenade
110 gr
€2,29
Delhaize
Zalm | Filet | Zonder vel
+/- 243 gr
+/-€7,64
Reeds in je keuken
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95