Lamskebab op een stokje met wortelsla en dipsaus met munt
door Jeroen Meus

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 450 g lamsgehakt
- pittabroodjes
- gekleurde amandelschilfers
- koriander
- olijfolie
- 1 scheutje honing
- 200 g Griekse yoghurt
- 1 bussel verse munt
- platte peterselie
- 1 teentje knoflook
- 450 g gemengd gehakt (varken/kalf, niet gekruid)
- lange satéstokjes
- 2 koolrabi's
- 2 wortelen
- cayennepeper of pimentpoeder
- Zout
- limoensap
- 1 verse chili
- 2 uien
- 450 g lamsgehakt
- pittabroodjes
- gekleurde amandelschilfers
- koriander
- olijfolie
- 1 scheutje honing
- 200 g Griekse yoghurt
- 1 bussel verse munt
- platte peterselie
- 1 teentje knoflook
- 450 g gemengd gehakt (varken/kalf, niet gekruid)
- lange satéstokjes
- 2 koolrabi's
- 2 wortelen
- cayennepeper of pimentpoeder