Lamskebab op een stokje met wortelsalade en dipsaus met munt


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 450 g lamsgehakt
- 4 el geroosterde amandelschilfers
- koriander
- olijfolie
- 1/2 scheutje honing
- 200 g Griekse yoghurt
- 4 takjes munt
- 4 el gehakte bladpeterselie
- 1 teentje knoflook
- 450 g gemengd gehakt (varken/kalf, niet gekruid)
- kebabbroodjes
- 2 koolrabi's
- cayennepeper of pimentpoeder
- 2 wortelen
- Zout
- 2 limoenen bio
- 1 verse chili
- 1 ui
- 450 g lamsgehakt
- 4 el geroosterde amandelschilfers
- koriander
- olijfolie
- 1/2 scheutje honing
- 200 g Griekse yoghurt
- 4 takjes munt
- 4 el gehakte bladpeterselie
- 1 teentje knoflook
- 450 g gemengd gehakt (varken/kalf, niet gekruid)
- kebabbroodjes
- 2 koolrabi's
- cayennepeper of pimentpoeder
- 2 wortelen
- Zout