Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kikkerbillen 13/20, 450g" niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenKrokante toasten met twee soorten kaas
Delhaize logo
  • Krokante toasten met twee soorten kaas

Krokante toasten met twee soorten kaas

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Krokante toasten met twee soorten kaas

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 8 sneetjes Ardeens Boerkens brood
  • 1,5 eetlepels azijn
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 bakje rucola
  • 1 bakje bruine kastanjechampignon
  • 20 cl volle melk
  • 2 eieren
  • 1 rolletje geitenkaas Sainte Maure
  • peper en zout
  • 250 g gruyère (in blok)

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Brood | Bruin | Ardeens
    600 gr
    5,65 €/kg
    €3,39
  • Rucola
    50 gr
    15,80 €/kg
    €0,79
  • Kastanje paddenstoelen | Bruin
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Verse melk | Volle | Bio
    1 l
    1,69 €/l
    €1,69
    Afhaling vanaf 26/01
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 25 min

    1. Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C. Leg de in twee gesneden boterhammen op het ovenrooster en laat ze enkele minuten in de oven roosteren, maar laat ze niet kleuren.
    2. Snij de gruyère met een dunschiller in plakjes.
    3. Klop de eieren los met peper en zout, voeg dan de melk toe. Haal de halve boterhammen door het eimengsel en leg ze achtereenvolgens op de met bakpapier beklede ovenplaat.
    4. Verdeel er de plakjes gruyère over. Snij de geitenkaas in schijfjes en leg er ééntje op elke toast. Zet ze in de oven en laat in ongeveer 12 min. goudbruin bakken (te controleren).
    5. Wrijf intussen de champignons schoon met keukenpapier (spoel ze niet in water). Snij ze in plakjes en voeg de rucola toe. Overgiet met de olijfolie, de azijn, een snuifje zout en meng.
    6. Serveer de krokante toasten warm met de salade.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Andere
    Overig
    Diner
    Andere
    Hoofdgerecht
    • Krokante toasten met twee soorten kaas

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Brood | Bruin | Ardeens
    600 gr
    5,65 €/kg
    €3,39
  • Rucola
    50 gr
    15,80 €/kg
    €0,79
  • Kastanje paddenstoelen | Bruin
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Verse melk | Volle | Bio
    1 l
    1,69 €/l
    €1,69
    Afhaling vanaf 26/01