Kreeft met citrusvruchten en saffraandressing


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1/2 bussel lente-uitjes
- 1 bosje basilicum
- 100 g grof zeezout
- 2 el honing (voor de dressing)
- 2 el ciderazijn (voor de dressing)
- 4 el olijfolie (voor de dressing)
- 1 tube saffraandraadjes Santa Maria (voor de dressing)
- 4 levende kreeften van 450 g/stuk (of 2 kreeften van 800 g/stuk)
- 3 sinaasappelen
- 1 rode pompelmoes
- 1 limoen
- ijsblokje
- 1 sinaasappel (voor de dressing)
- peper (voor de dressing)
- fleur de sel (voor de dressing)
- 1/2 bussel lente-uitjes
- 1 bosje basilicum
- 100 g grof zeezout
- 2 el honing (voor de dressing)
- 2 el ciderazijn (voor de dressing)
- 4 el olijfolie (voor de dressing)
- 1 tube saffraandraadjes Santa Maria (voor de dressing)
- 4 levende kreeften van 450 g/stuk (of 2 kreeften van 800 g/stuk)
- 3 sinaasappelen
- 1 rode pompelmoes
- 1 limoen
- ijsblokje
- 1 sinaasappel (voor de dressing)
- peper (voor de dressing)
- fleur de sel (voor de dressing)