Recept zoekresultatenKramiektoast met Beaufort en vijgenchutney
Delhaize logo
 • Kramiektoast met Beaufort en vijgenchutneyC

Kramiektoast met Beaufort en vijgenchutney

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Voorgerecht
Kramiektoast met Beaufort en vijgenchutneyC

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
 • 20 g rucola
 • 100 g blauwe bessen
 • 200 g vijgenkonfijt
 • 250 g Beaufort d’Alpage
 • 4 sneetjes kramiek
 • 4 el amandelschilfers

Begin met koken

Bereidingstijd: 20 min. + 5 min. baktijd

 1. Snijd de beaufort in fijne staafjes. 
 2. Rooster de kramiek in de broodrooster of onder de grill. 
 3. Snijd de vijgen van het konfijt in stukken. Gril de amandelschilfers enkele minuten in een droge pan op een middelhoog vuur.
 4. Stel de toast samen: beleg de geroosterde kramiek met de kaas en werk af met rucola, de amandelschilfers, de stukken vijg en de blauwe bessen. Giet er een beetje van de siroop van het vijgenkonfijt rond.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1177; energie (kCal): 282; vetten (g): 16,3; verzadigde vetten (g): 7; koolhydraten (g): 20,2; suikers (g): 14,5; vezels (g): 3,1; eiwitten (g): 12,2; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 532,98
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Voorgerecht
 • Kramiektoast met Beaufort en vijgenchutneyC