Recept zoekresultatenKramiekpunten met mousse van ganzenlever
Delhaize logo
  • Kramiekpunten met mousse van ganzenlever

Kramiekpunten met mousse van ganzenlever

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

4 op 5
Andere
Kerst
Aperitief
Kramiekpunten met mousse van ganzenlever

Ingrediënten voor 12 Porties

12 Porties
  • 2 sneden sneden ganzenlever “365” (80 g)
  • 8 cl verse room
  • 3 sneden kramiekbrood
  • rode bessen voor de afwerking (facultatief)
  • kervel voor de afwerking

Begin met koken

  1. Snij de ganzenlever in stukken. Laat ze in de room smelten op zacht vuur. Giet de bereiding in een smal recipiënt, mix en laat afkoelen. Zet 2 uur in de koelkast.
  2. Klop de bereiding op tot een luchtige mousse.
  3. Rooster de sneden kramiek, snij ze diagonaal in 4. Gebruik 2 lepeltjes om de mousse op de kramiekpunten te leggen. Werk eventueel af met rode bessen en kervel.
  4. Wacht niet te lang om te serveren.

Kooktip

Kramiek is sneller geroosterd dan gewoon brood: pas de tijd van de broodrooster aan.

Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Kerst
Overig
Alle seizoenen
Aperitief
  • Kramiekpunten met mousse van ganzenlever