Recept zoekresultatenKramiekpunten met mousse van ganzenlever
Delhaize logo
  • Kramiekpunten met mousse van ganzenlever

Kramiekpunten met mousse van ganzenlever

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Eindejaar,Romantisch diner
Hapjes
Kramiekpunten met mousse van ganzenlever

Ingrediënten voor 12 Porties

12 Porties
  • 80 g ganzenlever “365”
  • 8 cl verse room
  • 3 sneden kramiekbrood
  • rode bessen voor de afwerking (facultatief)
  • kervel voor de afwerking

Ingrediënten voor 12 personen

Toon:

Eendenlever | Blok

Upignac

Eendenlever | Blok

200 gr

€19,99

Room 20%

Delhaize

Room 20%

20 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,75

Rozijnenbrood

Exosud

Rozijnenbrood

400 gr

€4,39

Rode bessen

Delhaize

Rode bessen

100 gr

€2,99

Kervel | Schaal

Delhaize

Kervel | Schaal

100 gr

€2,19

Totaal:
€30,31

Begin met koken

  1. Snij de ganzenlever in stukken. Laat ze in de room smelten op zacht vuur. Giet de bereiding in een smal recipiënt, mix en laat afkoelen. Zet 2 uur in de koelkast.
  2. Klop de bereiding op tot een luchtige mousse.
  3. Rooster de sneden kramiek, snij ze diagonaal in 4. Gebruik 2 lepeltjes om de mousse op de kramiekpunten te leggen.
  4. Werk eventueel af met rode bessen en kervel.
  5. Wacht niet te lang om te serveren.

Kooktip

Kramiek is sneller geroosterd dan gewoon brood: pas de tijd van de broodrooster aan.

Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Eindejaar,Romantisch diner
Overig
Hapjes
  • Kramiekpunten met mousse van ganzenlever

Ingrediënten voor 12 personen

Toon:

Eendenlever | Blok

Upignac

Eendenlever | Blok

200 gr

€19,99

Room 20%

Delhaize

Room 20%

20 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,75

Rozijnenbrood

Exosud

Rozijnenbrood

400 gr

€4,39

Rode bessen

Delhaize

Rode bessen

100 gr

€2,99

Kervel | Schaal

Delhaize

Kervel | Schaal

100 gr

€2,19

Totaal:
€30,31