Omeletterolletjes met verse kaas en kruiden, salade van quinoa en gekonfijte tomaten
Makkelijk, > 60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
> 60 min.Budget
€€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Filetblokjes | Kip
2 × +/- 400 gr
+/-€11,20
Delhaize
Zoete | Aardappelen
1 kg
€3,19
Delhaize
Gele uien | Netje
500 gr
€1,99
Patak's
Mild curry paste
165 gr
€2,19
Al'Fez
Tahinii | Natuur
160 gr
€4,85
Santa Maria
Kruiden | Japanse Wasabi-Sesame
44 gr
€4,15
Vittel
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
6 x 50 cl
€4,55
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Bereidingstijd: 20 min. + 1u baktijd
Tip: Serveer een eventueel restje zoete aardappelcrème als koud dipsausje bij het aperitief, met grissini of groentesticks.
Toon:
Delhaize
Filetblokjes | Kip
2 × +/- 400 gr
+/-€11,20
Delhaize
Zoete | Aardappelen
1 kg
€3,19
Delhaize
Gele uien | Netje
500 gr
€1,99
Patak's
Mild curry paste
165 gr
€2,19
Al'Fez
Tahinii | Natuur
160 gr
€4,85
Santa Maria
Kruiden | Japanse Wasabi-Sesame
44 gr
€4,15
Vittel
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
6 x 50 cl
€4,55
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25