Kippenballetjes met bosbessen, gebakken broccoli met gember

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 ei
- 2 cm gember
- 1/2 kl pepervlokken
- 600 g broccoli
- zout
- 1 gedroogde rozenbottel
- 1/2 kl kardemom in poedervorm
- 1/2 kl kaneel in poedervorm
- 1/2 kl komijn in poedervorm
- 450 g wit van gevogelte zonder vel
- 1,5 el maanzaad
- 4 el olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 6 blaadjes munt
- 1 sjalot
- 1 el gedroogde bosbessen
- 2 el niet-gezouten gepelde pistachenoten
- 1 ei
- 2 cm gember
- 1/2 kl pepervlokken
- 600 g broccoli
- zout
- 1 gedroogde rozenbottel
- 1/2 kl kardemom in poedervorm
- 1/2 kl kaneel in poedervorm
- 1/2 kl komijn in poedervorm
- 450 g wit van gevogelte zonder vel
- 1,5 el maanzaad
- 4 el olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 6 blaadjes munt
- 1 sjalot