Stoofpotje met wortelen, spek en gerookte worst
Makkelijk, < 30 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€Score
3 op 5Toon:
Delhaize
Bouten met rug| Kip | Maxi pack
2 × +/- 1,4 kg
+/-€15,40
Paysan Breton
Boter | Gezouten
125 gr
€2,39
Delhaize
Spekreepjes | Gerookt
200 gr
€2,29
Delhaize
Witloof | Bio
500 gr
€3,29
Lupulus
Bier | Wit | 4,5% | Fles
4 x 33 cl
€6,99
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Delhaize
Olie | Arachide
1 l
€3,19
Delhaize
Zachte uien | Verpakt
750 gr
€2,99
Delhaize
Tarwebloem
1 kg
€0,35
Vittel
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
8 x 33 cl
€5,79
Santa Maria
Kruiden | Peper | Smaakvol
35 gr
€4,25
Kooktip
Je vindt het doorsnijpunt van de kippenbouten wanneer je ze met de velkant naar onder draait. Op de juiste plaats kan je gemakkelijk diagonaal doorsnijden van de binnenste plooi naar de buitenste kromming.
Toon:
Delhaize
Bouten met rug| Kip | Maxi pack
2 × +/- 1,4 kg
+/-€15,40
Paysan Breton
Boter | Gezouten
125 gr
€2,39
Delhaize
Spekreepjes | Gerookt
200 gr
€2,29
Delhaize
Witloof | Bio
500 gr
€3,29
Lupulus
Bier | Wit | 4,5% | Fles
4 x 33 cl
€6,99
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Delhaize
Olie | Arachide
1 l
€3,19
Delhaize
Zachte uien | Verpakt
750 gr
€2,99
Delhaize
Tarwebloem
1 kg
€0,35
Vittel
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
8 x 33 cl
€5,79
Santa Maria
Kruiden | Peper | Smaakvol
35 gr
€4,25