Kip met appelmoes
door Seppe Nobels


> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 grote hoevekip
- 2 biocitroenen, in kwarten
- 2 tenen knoflook, gekneusd
- 4 takjes tijm
- 2 blaadjes laurier
- 2 takjes rozemarijn
- 1/2 dl arachideolie
- peper
- zout
- 1 sinaasappel, in kwarten
- 1 el boter
- 5 appelen, bijvoorbeeld Belgica, Cox of Jonagold (voor de appelmoes)
- 2 el boter (voor de appelmoes)
- 5 cl vermout (voor de appelmoes)
- 1 stokje kaneel (voor de appelmoes)
- 1 steranijs (voor de appelmoes)
- 1 el ruwe rietsuiker (voor de appelmoes)
- 1 andijvie (voor de andijvie)
- 2 el boter (voor de andijvie)
- peper (voor de andijvie)
- zout (voor de andijvie)
- 1 sjalot in ringen (voor de andijvie)
- de geraspte schil van 1 citroen (voor de andijvie)
- 1 grote hoevekip
- 2 biocitroenen, in kwarten
- 2 tenen knoflook, gekneusd
- 4 takjes tijm
- 2 blaadjes laurier
- 2 takjes rozemarijn
- 1/2 dl arachideolie
- peper
- zout
- 1 sinaasappel, in kwarten
- 1 el boter
- 5 appelen, bijvoorbeeld Belgica, Cox of Jonagold (voor de appelmoes)
- 2 el boter (voor de appelmoes)
- 5 cl vermout (voor de appelmoes)
- 1 stokje kaneel (voor de appelmoes)