Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroeping - Delhaize vraagt haar klanten om het product « Kippenchipolata van het merk Delhaize » niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenKalkoenrollades met pesto en spinazie
Delhaize logo
  • Kalkoenrollades met pesto en spinazieB

Kalkoenrollades met pesto en spinazie

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Gluten vrij
Hoofdgerecht
Kalkoenrollades met pesto en spinazieB

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 600 g kalkoenlapjes
  • 150 g jonge spinazieblaadjes
  • 100 g pistachenootjes (zonder omhulsel)
  • 100 g parmigiano
  • 1,5 dl olijfolie
  • 20 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ Carlsbourg
  • 2 bussels basilicum
  • Peper en zout

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Kalkoen | Lapjes
    +/- 385 gr
    +/-11,69€/kg
    +/-€4,50
    F1993022600239300000
  • Jonge spinazieblaadjes
    200 gr
    8,45 €/kg
    €1,69
    F2014100600351700000
  • Gepelde Pistachenoten
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2017102300010000000
  • Parmigiano reggiano | Hard | Blok
    250 gr
    21,16 €/kg
    €5,29
    F2013060500731700000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd : 20 min. + 15 min. kooktijd

    1. Stoom de spinazie 2 min.
    2. Mix de pistachenoten, het basilicum en 1⁄3 olijfolie in de hakmolen tot een homogeen mengsel. Giet de bereiding in een slakom en meng er de geraspte parmigiano onder.
    3. Leg de kalkoenfilets op 4 vierkantjes vershoudfolie. Breng op smaak met peper en zout. Beleg elke filet met de geperste spinazieblaadjes en verdeel er de helft van de pesto bovenop. Rol de filets strak op met de vershoudfolie en draai de uiteinden van de folie dicht om de pakketjes goed te sluiten.
    4. Dompel de pakketjes in een pot kokend water en laat ze 10 min op een zacht vuurtje sudderen.
    5. Laat uitlekken, haal de rollades uit de folie en bak ze rondom goudbruin in een braadpan met de geklaarde boter. Kruid met peper en zout. Meng de rest van de pesto met de rest van de olijfolie, breng hem verder op smaak en serveer hem bij de kalkoenrollades.

    Nutritionele informatie

    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Gluten vrij
    Hoofdgerecht
    • Kalkoenrollades met pesto en spinazieB

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Kalkoen | Lapjes
    +/- 385 gr
    +/-11,69€/kg
    +/-€4,50
    F1993022600239300000
  • Jonge spinazieblaadjes
    200 gr
    8,45 €/kg
    €1,69
    F2014100600351700000
  • Gepelde Pistachenoten
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2017102300010000000
  • Parmigiano reggiano | Hard | Blok
    250 gr
    21,16 €/kg
    €5,29
    F2013060500731700000