Kalfspiccata met citroen en salie


Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g fijne kalfslapjes ‘bruinen en opdienen’
- 80 g Italiaanse rauwe ham
- 4 citroenen bio
- 200 g mozzarella ‘cucina’
- 4 dl kalfsfond
- 100 g heel koude gezouten boter
- 3 el olijfolie
- 10 g verse salie
- 800 g bloemige aardappelen
- 50 g boter
- 5 cl olijfolie (voor de puree)
- 600 g fijne kalfslapjes ‘bruinen en opdienen’
- 80 g Italiaanse rauwe ham
- 4 citroenen bio
- 200 g mozzarella ‘cucina’
- 4 dl kalfsfond
- 100 g heel koude gezouten boter
- 3 el olijfolie
- 10 g verse salie
- 800 g bloemige aardappelen
- 50 g boter
- 5 cl olijfolie (voor de puree)