Recept zoekresultatenKalfsfilet en croûte met witloof, kastanjepuree en granaatappel
Recept zoekresultatenKalfsfilet en croûte met witloof, kastanjepuree en granaatappel
Delhaize logo
  • Kalfsfilet en croûte met witloof, kastanjepuree en granaatappel
    Nutri-Score A
  • Kalfsfilet en croûte met witloof, kastanjepuree en granaatappel

Kalfsfilet en croûte met witloof, kastanjepuree en granaatappel

Kalfsfilet en croûte met witloof, kastanjepuree en granaatappelA
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 800 g kalfsfiletstuk
  • 1 granaatappel
  • 1 rol bladerdeeg
  • 3 el boter
  • 800 g aardappelen
  • 250 g kastanjepuree
  • 1 dl room
  • peper
  • 1 eierdooier
  • nootmuskaat
  • 300 g fijnproeverswitloof
  • 800 g kalfsfiletstuk
  • 1 granaatappel
  • 1 rol bladerdeeg
  • 3 el boter
  • 800 g aardappelen
  • 250 g kastanjepuree
  • 1 dl room
  • peper
  • 1 eierdooier
  • nootmuskaat
  • 300 g fijnproeverswitloof