Kabeljauwrug met sausje van Blanche de Namur

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g kabeljauwhaasje met vel
- 200 g grijze garnalen
- 300 g zeekraal
- 1 el boter
- 2 e.l. olijfolie
- 2 el Blanche de Namur
- 60 g geklaarde boter
- grof zeezout
- 1 eigeel
- 1/2 limoen (het sap)
- 800 g kabeljauwhaasje met vel
- 200 g grijze garnalen
- 300 g zeekraal
- 1 el boter
- 2 e.l. olijfolie
- 2 el Blanche de Namur
- 60 g geklaarde boter
- grof zeezout
- 1 eigeel
- 1/2 limoen (het sap)