Kabeljauwhaasje met vanille en passievrucht


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 700 g kabeljauwhaasje
- 200 g gepelde grijze garnalen
- 2 dl zure room Isigny
- 1 dl droge witte wijn
- 1 el olijfolie
- 40 g boter
- 2 peulen vanille
- 4 passievruchten
- 4 limoenen
- 2 grote sjalotten
- peper
- 700 g kabeljauwhaasje
- 200 g gepelde grijze garnalen
- 2 dl zure room Isigny
- 1 dl droge witte wijn
- 1 el olijfolie
- 40 g boter
- 2 peulen vanille
- 4 passievruchten
- 4 limoenen
- 2 grote sjalotten
- peper