Kabeljauw met groene selder en Zeeuwse mosselen
door Peter Goossens

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 20 ml water
- fleur de sel
- kervel
- 1 citroen
- 10 blaadjes verse lavas
- 80 g gezouten boter
- 100 ml gevogeltefond
- 2 moten kabeljauwhaasje (rugstuk) (elk 150 à 170g, zonder vel)
- 50 ml witte wijn
- 10 blaadjes groene selder
- 3 stengels groene selder, gewassen, geschild en in brunoise (hele kleine blokjes) gesneden
- 300 g gewassen mosselen (Jumbo), ontbaard
- zout
- zwarte peper
- 30 g ongezouten boter
- 2 kwartjes gepelde tomaat, in blokjes gesneden
- 100 g Parijse witte champignons in brunoise gesneden
- 6 blaadjes lavas (Maggiplant)
- 2 grote nieuwe aardappelen (Charlotte), in brunoise gesneden en gespoeld om het overtollig zetmeel te verwijderen
- 20 ml water
- fleur de sel
- kervel
- 1 citroen
- 10 blaadjes verse lavas
- 80 g gezouten boter
- 100 ml gevogeltefond
- 2 moten kabeljauwhaasje (rugstuk) (elk 150 à 170g, zonder vel)
- 50 ml witte wijn
- 10 blaadjes groene selder
- 3 stengels groene selder, gewassen, geschild en in brunoise (hele kleine blokjes) gesneden
- 300 g gewassen mosselen (Jumbo), ontbaard
- zout
- zwarte peper
- 30 g ongezouten boter