Inktviscarpaccio met radijs

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 1 portie
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g gekookte inktvistentakels
- 1/2 bussel rode radijzen
- 4 el olijfolie
- 1 bosje koriander
- 1/2 bosje basilicum Pistou
- 1 el rietsuiker
- 3 el lichte sojasaus
- 2 cm gember
- 1/2 rammenas
- 1 koolrabi
- 1 limoen
- 4 jonge uien
- 4 passievruchten
- 2 limoenen (voor de dressing)
- 1/2 rode peper
- 400 g gekookte inktvistentakels
- 1/2 bussel rode radijzen
- 4 el olijfolie
- 1 bosje koriander
- 1/2 bosje basilicum Pistou
- 1 el rietsuiker
- 3 el lichte sojasaus
- 2 cm gember
- 1/2 rammenas
- 1 koolrabi
- 1 limoen
- 4 jonge uien
- 4 passievruchten
- 2 limoenen (voor de dressing)
- 1/2 rode peper