Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kikkerbillen 13/20, 450g" niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenIce cream sandwiches met vruchten
Delhaize logo
  • Ice cream sandwiches met vruchtenD

Ice cream sandwiches met vruchten

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 60 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Dessert
Ice cream sandwiches met vruchtenD

Ingrediënten voor 6 Porties

6 Porties
  • 125 g rode vruchten (aardbeien, blauwe bessen en frambozen)
  • 200 g kokosijs
  • 6 biochocoladecookies met chocoladesnippers (100 g)
  • 6 biospeltcookies met abrikoos (100 g)

Begin met koken

Bereidingstijd: 10 min. + 30 min. Rusttijd + 1 u vriestijd

  1. Zet het ijs 30 min. in de koelkast, zodat het zacht wordt zonder te Smelten.
  2. Snijd de aardbeien en de frambozen in 2.
  3. Draai 1 cookie om, schep er een bol ijs op en werk de zijkanten af met vruchten (1 enkele soort of een mix, naar keuze). Zet er een 2de cookie bovenop, druk mooi egaal aan. Maak alle sandwiches op dezelfde manier en zet ze telkens in de diepvriezer. Laat ze 1 u opstijven en smullen maar!

Tip: Als je de sandwiches niet meteen opeet worden ze steenhard en bevriest het fruit. Om ze weer zacht te maken, leg je ze ± 20 min. in de koelkast voor je ze serveert.

Nutritionele informatie

Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Dessert
Dessert
  • Ice cream sandwiches met vruchtenD