Ibericovarkensgebraad met groenten en geroosterde krieltjes


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 Ibericovarkensfiletgebraden (± 750 g)
- 1/2 bussel prei
- 325 g biowortelen
- 80 g zongedroogdetomatentapenade
- 800 g krieltjes
- 2,2 dl verse bruine kalfsfond
- 4 el olijfolie
- 6 takjes oregano
- 6 takjes tijm
- 6 takjes rozemarijn
- fleur de sel
- peper en zout
- 2 Ibericovarkensfiletgebraden (± 750 g)
- 1/2 bussel prei
- 325 g biowortelen
- 80 g zongedroogdetomatentapenade
- 800 g krieltjes
- 2,2 dl verse bruine kalfsfond
- 4 el olijfolie
- 6 takjes oregano
- 6 takjes tijm
- 6 takjes rozemarijn
- fleur de sel
- peper en zout