Hazenspiesjes met kruiden

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- bospaddestoelen
- 50 g boter
- 800 g hazenfilets
- 2 snufjes kaneelpoeder
- mignonnettepeper
- 4 el olie
- peren op wijn
- 200 g polenta
- 30 cl volle melk
- 1 blikje truffel in stukken
- 12 gedroogde abrikozen
- 4 droge vijgen
- 6 jeneverbessen
- 1 kruidnagel
- zout
- bospaddestoelen
- 50 g boter
- 800 g hazenfilets
- 2 snufjes kaneelpoeder
- mignonnettepeper
- 4 el olie
- peren op wijn
- 200 g polenta
- 30 cl volle melk
- 1 blikje truffel in stukken
- 12 gedroogde abrikozen
- 4 droge vijgen
- 6 jeneverbessen
- 1 kruidnagel
- zout