Recept zoekresultatenHazenpeper met ganzenlever, bospaddenstoelen en witloof
Recept zoekresultatenHazenpeper met ganzenlever, bospaddenstoelen en witloof
  • Hazenpeper met ganzenlever, bospaddenstoelen en witloof

Hazenpeper met ganzenlever, bospaddenstoelen en witloof

Hazenpeper met ganzenlever, bospaddenstoelen en witloof
Moeilijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 250 g bospaddenstoelen
  • 1 blaadje laurier (voor de marinade)
  • 1 takje tijm (voor de marinade)
  • 1 teentje look (voor de marinade)
  • jeneverbessen (voor de marinade)
  • 125 g wortelen (voor de marinade)
  • 125 g uien (voor de marinade)
  • 1 l rode wijn (voor de marinade)
  • peper
  • muskaatnoot
  • 1 kg hazenbout
  • 30 g bloem
  • 1 kl kristalsuiker
  • 50 g rode bessen
  • 8 witloofstronken in stukjes van 1 cm gesneden
  • 80 g boter (voor het witloof)
  • 1 scheut cognac
  • 1,5 l wildfond
  • 4 schijfjes ganzenlever
  • 250 g bospaddenstoelen
  • 1 blaadje laurier (voor de marinade)
  • 1 takje tijm (voor de marinade)
  • 1 teentje look (voor de marinade)
  • jeneverbessen (voor de marinade)
  • 125 g wortelen (voor de marinade)
  • 125 g uien (voor de marinade)
  • 1 l rode wijn (voor de marinade)
  • peper
  • muskaatnoot
  • 1 kg hazenbout
  • 30 g bloem
  • 1 kl kristalsuiker
  • 50 g rode bessen
  • 8 witloofstronken in stukjes van 1 cm gesneden