Hazenpeper met ganzenlever, bospaddenstoelen en witloof

Moeilijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g bospaddenstoelen
- 1 blaadje laurier (voor de marinade)
- 1 takje tijm (voor de marinade)
- 1 teentje look (voor de marinade)
- jeneverbessen (voor de marinade)
- 125 g wortelen (voor de marinade)
- 125 g uien (voor de marinade)
- 1 l rode wijn (voor de marinade)
- peper
- muskaatnoot
- 1 kg hazenbout
- 30 g bloem
- 1 kl kristalsuiker
- 50 g rode bessen
- 8 witloofstronken in stukjes van 1 cm gesneden
- 80 g boter (voor het witloof)
- 1 scheut cognac
- 1,5 l wildfond
- 4 schijfjes ganzenlever
- 250 g bospaddenstoelen
- 1 blaadje laurier (voor de marinade)
- 1 takje tijm (voor de marinade)
- 1 teentje look (voor de marinade)
- jeneverbessen (voor de marinade)
- 125 g wortelen (voor de marinade)
- 125 g uien (voor de marinade)
- 1 l rode wijn (voor de marinade)
- peper
- muskaatnoot
- 1 kg hazenbout
- 30 g bloem
- 1 kl kristalsuiker
- 50 g rode bessen
- 8 witloofstronken in stukjes van 1 cm gesneden