Recept zoekresultatenHazelnootchoco van het huis
Delhaize logo
  • Hazelnootchoco van het huis

Hazelnootchoco van het huis

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

4 op 5
Andere
Kerst
Ontbijt
Hazelnootchoco van het huis

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 2 theelepels acaciahoning
  • 1 theelepel cacaopoeder
  • 60 g gezouten boter
  • 2 eetlepels hazelnootpoeder
  • 1/4 theelepel kaneelpoeder
  • 100 g melkchocolade
  • 40 g pure chocolade
  • 1/2 theelepel vanille-extract
  • 1,5 eetlepels vergine hazelnoot olie

Begin met koken

  1. Snij de chocolade in stukken en laat au bain-marie smelten met de boter.
  2. Giet de gesmolten massa in een kom bij de overige ingrediënten. Meng tot een homogene pasta. Voeg wat vergine hazelnootolie toe als de pasta te vast is.
  3. Doe in kleine potjes en sluit af.

Kooktip

Hazelnootolie is een fijne olie die je gebruikt in koude bereidingen. Zo behoudt ze haar geur, smaak en andere eigenschappen.

Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Kerst
Ontbijt
Alle seizoenen
Ontbijt
  • Hazelnootchoco van het huis