Delhaize logo
  • Halloweencake

Halloweencake

Moeilijkheid

Gemiddeld

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

5 op 5
Andere
Halloween
Dessert
Halloweencake

Ingrediënten voor 12 Porties

12 Porties
  • 6 eieren
  • 300 g zelfrijzende bloem
  • 300 g suiker
  • 225 g malse boter
  • 4 eetlepels bloemsuiker
  • 40 cl slagroom
  • 30 chocoladedruppels Delhaize
  • 16 suikerdecoraties

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Eieren | Verschillende grootte | Bio
    6 st
    0,40 €/st
    €2,39
    Afhaling vanaf 29/01
  • Bakmeel | Zelfrijzend
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Bloemsuiker
    250 gr
    2,76 €/kg
    €0,69
  • Karneboter | Ardeens
    250 gr
    11,00 €/kg
    €2,75
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 15 min. + 40 min. bakken

    1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
    2. Klop de boter met de suiker tot een romige massa. Voeg dan de eieren, de bloem en het zout toe.
    3. Giet de bereiding in een springvorm en bak 40 min. in de oven.
    4. Prik met een mes of breinaald in de cake. Als er geen beslag meer aanhangt, is hij gaar.
    5. Haal de cake uit de vorm en laat afkoelen op een taartrooster.
    6. Klop de room stijf en voeg de poedersuiker toe.
    7. Bestrijk de cake met de helft van de slagroom en schep de andere helft in een spuitzak. Hiermee spuit je kleine roomspookjes op het gebak. Maak oogjes met de chocoladepastilles en werk af met de suikerdecoratie.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Andere
    Halloween
    Overig
    Alle seizoenen
    Dessert
    • Halloweencake

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Eieren | Verschillende grootte | Bio
    6 st
    0,40 €/st
    €2,39
    Afhaling vanaf 29/01
  • Bakmeel | Zelfrijzend
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Bloemsuiker
    250 gr
    2,76 €/kg
    €0,69
  • Karneboter | Ardeens
    250 gr
    11,00 €/kg
    €2,75