Hachis parmentier winter
door Seppe Nobels


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 sjalotten, gesnipperd (voor de hachis)
- 1 teen knoflook, gesnipperd (voor de hachis)
- tijm (voor de hachis)
- 100 g boter (voor de hachis)
- 600 g gemengd gehakt (voor de hachis)
- peper en zout (voor de hachis)
- 1 kg bloemige aardappelen (voor de hachis)
- 2 eierdooiers (voor de hachis)
- nootmuskaat (voor de hachis)
- 1 koolrabi (voor de hachis)
- 100 g oude kaas (bvb Oud Brugge), geraspt (voor de hachis)
- 100 g panko (voor de hachis)
- 3 stronken witlof (voor de sla)
- 3 stronken roodlof (voor de sla)
- 2 el pompoenpitten (voor de sla)
- 1 el sesamzaad (voor de sla)
- 3 el knoflookolie (voor de sla)
- de geraspte schil en het sap van 1 biocitroen (voor de sla)
- peper en zout (voor de salade)
- 1 kl saliepoeder (voor de sla)
- 100 g schapenkaas (voor de sla)
- 2 sjalotten, gesnipperd (voor de hachis)
- 1 teen knoflook, gesnipperd (voor de hachis)
- tijm (voor de hachis)
- 100 g boter (voor de hachis)
- 600 g gemengd gehakt (voor de hachis)
- peper en zout (voor de hachis)
- 1 kg bloemige aardappelen (voor de hachis)
- 2 eierdooiers (voor de hachis)
- nootmuskaat (voor de hachis)
- 1 koolrabi (voor de hachis)
- 100 g oude kaas (bvb Oud Brugge), geraspt (voor de hachis)
- 100 g panko (voor de hachis)
- 3 stronken witlof (voor de sla)
- 3 stronken roodlof (voor de sla)
- 2 el pompoenpitten (voor de sla)